SEPTEMBERPOP 2018

Beste vrienden van Septemberpop,

 

We hebben weer voor 2 avonden een super mooie LINE UP in elkaar gezet voor julli, ook zijn er dit jaar theater acts aan toegevoegd. Tickets online zijn al verkrijgbaar.

 

Volg ons Instagram en Facebook account voor het laatste nieuws.

 

Tot snel.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten >

Dit jaar de 31e editie van SEPTEMBERPOP , wat ooit 30 jaar geleden begon als een klein feest is in middels uit gegroeid tot een groot 2 daags feest. Septemberpop is door de jaren heen een begrip in de regio van Friesland geworden en onderscheid zich ook van de andere feesten. Ook is de goede samenwerking met de gemeente ,Politie en Brandweer belangrijk voor de veiligheid en kwaliteit van dit evenement.

 

Vrijdagavond : de Feest Area, de Rock Stage

Zaterdagavond : de Pop Area, en de house of dance Area

 

 

Aanvang tijden:

Vrijdagavond tent open om 20.00 uur

Zaterdagavond tent open om 21.00 uur

 

Pinnen: Ook dit jaar kunt u uw munten gewoon weer met de pin betalen.

 

Foto’s: tijdens Septemberpop worden er ook weer foto’s gemaakt door onze fotograaf. Deze foto`s kun je later terug vinden op ons facebook account.

 

Garderobe. Ook dit jaar kunt u weer gebruik maken van de garderobe, deze word verzorgt door de volleybal vereniging uit Workum (zorg eerst wel even dat u muntjes heeft).

 

Parkeren. Rondom het feest terrein is parkeer gelegenheid, ook kunt u achter het markt plein parkeren. Nog handiger is als u met een taxie of bus vervoer regelt.

 

ID kaart: Zorg dat je jou ID kaart bij je hebt, dit i.v.m. de leeftijd controle bij de toegang van het feest terrein. Al onze evenementen zijn toegang vanaf 16 Jaar. Bij twijfel geen toegang!!!!

 

Alcohol: Bij een te hoog alcoholpercentage word u de toegang geweigerd !!!