Aprés-ski 2018

Alle vrijwilligers bedankt die Septemberpop go Aprés-ski 2018 weer tot een fantastisch succes hebben gemaakt.

 

En ook zeker het publiek wat op deze zeer koude editie aanwezig was, allemaal bedankt

 

Tot vrijdag 21 en zaterdag 22 Sept bij de 31e editie van Septemberpop !!!

 

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten >

Dit jaar de 30e editie van SEPTEMBERPOP , wat ooit 29 jaar geleden begon als een klein feest is in middels uit gegroeid tot een groot 2 daags feest. Septemberpop is door de jaren heen een begrip in de regio van Friesland geworden en onderscheid zich ook van de andere feesten. Ook is de goede samenwerking met de gemeente ,Politie en Brandweer belangrijk voor de veiligheid en kwaliteit van dit evenement.

 

Vrijdagavond : de Feest Area, de Rock Area en de Rock N' Roll area

Zaterdagavond : de Pop Area, de Dance Area en de Rock N'Roll area

 

 

Aanvang tijden:

Vrijdagavond tent open om 20.00 uur

Zaterdagavond tent open om 21.00 uur

 

Pinnen: Ook dit jaar kunt u uw munten gewoon weer met de pin betalen.

 

Foto’s: tijdens Septemberpop worden er ook weer foto’s gemaakt door onze fotograaf Coby Bandstra fotografie ( www.cobybandstra.nl ) .  Deze  Foto`s kun je later terug vinden op onze website.

Garderobe. Ook dit jaar kunt u weer gebruik maken van de garderobe deze word verzorgt door de voetbal vereniging van VV Workum (zorg eerst wel even dat u muntjes heeft).

 

Parkeren. Rondom het feest terrein is parkeer gelegenheid, ook kunt u achter het markt plein parkeren. Nog handiger is als u met een taxie of bus vervoer regelt.

 

ID kaart: Zorg dat je jou ID kaart bij je hebt, dit i.v.m. de leeftijd controle bij de toegang van het feest terrein. Al onze evenementen zijn toegang vanaf 15 Jaar. Bij twijfel geen toegang!!!!

 

Alcohol: Bij een te hoog alcoholpercentage kan u de toegang worden geweigerd