SEPTEMBERPOP 2018

Beste vrienden van Septemberpop,

 

We hebben weer voor 2 avonden een super mooie LINE UP in elkaar gezet voor julli, ook zijn er dit jaar theater acts aan toegevoegd. Tickets online zijn al verkrijgbaar.

 

Volg ons Instagram en Facebook account voor het laatste nieuws.

 

Tot snel.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten >

Pinnen

Ook dit jaar is er weer  een mogelijkheid om consumptiekaarten met de pin te betalen. Er is weer een apart pinloket. Wel raden we je aan om ook contant geld mee te nemen. Dit in geval van een mogelijke lange wachtrij bij het pinnen. Ook is er altijd de mogelijkheid dat er een pinstoring optreedt, hoewel we hier natuurlijk niet vanuit gaan.

Info

Aanvangstijden

Vanaf 21 uur is de feesttent open

Muziek van 21.30 - 01:30 uur

Kom op tijd want ook dit jaar geldt natuurlijk vol=vol .

Garderobe

De garderobe wordt dit jaar verzorgt door de Voetbal vereniging uit Workum, zorg er wel even voor dat je eerst munten haalt voor je de jas er heen brengt. En let goed op bij welke garderobe kleur je jou jas afgeeft en weer ophaalt ( er zijn 4 kleuren en de afhaal balie is maar liefst 15 meter lang )

Foto crew

Net als vorigjaar worden er weer foto's gemaakt tijdens de Apés-ski, deze kun je later weer terug vinden op onze site.

 

Fotografie Coby Bandstra.nl

Dress code

Net als bij de voorgaande jaren hebben we weer een dress code bij het Aprés-ski feest. Kleed je in de sfeer van de oostenrijk/ Okteberfest/ wintersport , dit geeft weer een pracht kleur aan het feest en dit resulteert weer in  geweldige foto’s, veel succes er mee.

Leeftijd grens 16 jaar

zorg dat je jou ID kaart bij je hebt, dit i.v.m. de leeftijd controle bij de toegang van het feest terrein. Al onze evenementen zijn toegang vanaf 16 Jaar. Bij twijfel geen toegang!!!!